Melanoompunt

MELANOOMPUNT

Search

Menu

Sylvia organiseert het Warmste Feest en getuigt op de Warmste Week

Melanoompunt vzw is als goede doel goedgekeurd door de Koning Boudewijnstichting. En in het kader van de “warmste week” worden er daarom vele evenementen georganiseerd. Hier een greep uit de verschillende acties

Doorslaar

Doorslaar kon en wilde niet aan de kant blijven staan. De opbrengst van 17 november ging integraal naar het “Anti-kankerfonds” dat ondermeer de diensten ondersteunt van prof. Bart Neyns. Hij was zelf aanwezig zijn en gaf een korte uitleg wat immuuntherapie inhoudt en wat het kan betekenen voor vele patiënten. Zoals bvb. voor Doorslaar dorpsgenoot Bart Van Poucke, melanoompatiënt, waarbij zelfs een voorspelde dood werd onverwonnen.

Warmste feest

Sylvia organiseerde het Warmste Feest op 18 november 2017 en bracht de opbrengst naar de Warmste Week op maandag 20 december in Puyenbroeck bij Music for Life van StuBru in Wachtebeke

Sylvia is een krachtige moedige vrouw die blijft vechten tegen melanoom. Samen met enkele vrienden organiseerde ze het Warmste Feest in Merksplas. In de Warmste Week bracht ze op maandag 20 december een pakkende getuigenis van hoe de sluipende ziekte haar toch niet belette om positief te geloven in een betere toekomst. Ze kwam met haar verhaal niet alleen op de radio, maar zelfs in het Journaal van één. En samen met haar verhaal ook Melanoompunt vzw dat ze een heel warm hart toedraagt.