Melanoompunt

MELANOOMPUNT

Search

Menu

Contacteer ons

Heb je een vraag over eender welk aspect van melanoom, dan kan je met vrijwilligers van Melanoompunt in contact komen. Voor als je jezelf niet gerust voelt in je situatie en je nood hebt aan een gesprek. Voor als je jezelf niet gemakkelijk voelt om je boodschap te delen tijdens ontmoetingsmomenten. Voor als je nood hebt aan direct contact met lotgenoten of naast-betrokkenen. We zijn er voor een ieder.

Heb je dus een vraag over eender welk aspect van melanoom inclusief inschrijving voor de nieuwsbrief Melanoompuntjes, dan kan je met vrijwilligers van Melanoompunt in contact komen via e-Mail. Dit kan via de algemene infolijn of via rechtstreekse en exclusieve e-Mails naar MarianneLuc V, Anja, Denise, Barbara, Tom of Lieven . Als je een telefonisch gesprek wil, vermeld dit dan in je e-mail. 

Uiteraard kunnen wij geen medisch advies geven en willen wij neutraal blijven ten aanzien van ziekenhuizen, centra en artsen. Maar we kunnen jullie misschien wel doorverwijzen naar een goed adres waar je verder kan gehopen worden.

We hopen dat we jullie altijd verder kunnen helpen en zullen daar zeker ons best voor doen.

Met het verzenden van dit formulier verklaart u akkoord te zijn met ons disclaimer en privacybeleid.