Melanoompunt

MELANOOMPUNT

Menu

MELANOOMPUNTJES

Melanoompuntjes is onze nieuwsbrief die 4 keer per jaar uitkomt. Hij wordt gemaakt voor en door Melanoompatiënten en hun naastbetrokkenen. Het is een mix van getuigenissen, gedichten, verslagen over een ontmoetingsdag, medische info. De Melanoompuntjes zijn ontstaan doordat we elkaar niet meer konden ontmoeten tijdens de Corona-periode maar we zijn er nooit meer mee kunnen stoppen …

Wil je onze nieuwsbrief Melanoompuntjes ook ontvangen, email ons dan even via info@melanoompunt.be  

Mei 2023 – De tiende editie is een echte voorjaarseditie met allerlei nieuwe en verfrissende artikelen.

Januari 2023 – De negende editie met een uitgebreid verslag van de laatste ontmoetingsdag, veel mooie foto’s en zelfs een gedicht.

September 2022 –  Hier onze achtste editie waarin we op zoek gaan naar de kunstenaar in de Melanoompatiënt voor onze ‘Arts & Crafts’ tentoonstelling in Hasselt.

Veel leesplezier !

Juni 2022 – Welkom bij de zevende editie van ons boekje. 25 paginas dit keer, want er worden veel bijdragen geleverd door lotgenoten (en/of hun naasten). Zo hebben we het graag, zo wordt het echt ons boekje. Met de zomer in aantocht is er voor ieder wat wils: Een medisch artikel, verhalen, getuigenissen, gedichten, …  Geniet ervan !

Maart 2022 – De 6e editie van onze Melanoompuntjes is hier beschikbaar. Hij staat weer bomvol met terugblikken (wandelingen, de studiedag,…) pakkende getuigenissen en de nieuwe agenda want de Coronatijd lijkt stilaan voorbij te zijn en dus plannen we opnieuw ontmoetingsdagen.
Zien we jou ook op 30 april in Antwerpen ?

December 2021 – Een vroeg kerstcadeau voor een ieder, de vijfde Melanoompuntjes. Een ‘ontmoetingsplaats’ in deze onzekere tijden waar we nog steeds niet zeker weten of we elkaar echt kunnen ontmoeten, hoe goed ook gepland, gevaccineerd of gemondmaskerd.

September 2021 – Hier onze vierde editie van Melanoompuntjes, waarin we jullie oproepen om jullie persoonlijk verhaal te delen en waarin we Jette in de spotlight zetten !

Juni 2021 – Hier onze derde editie van Melanoompuntjes, lekker leesvoer voor in de schaduw. Hij is wat fors uitgevallen deze keer, profiteer er maar van, dat is uitzonderlijk. Veel leesplezier !
Maart 2021 – Hier onze tweede editie van de Melanoompuntjes. Nog lekker wat te lezen voordat de mooie dagen aanbreken. Veel plezier ermee, heb je ideeën voor een volgende editie, laat het ons weten !

December 2020 – Hier onze eerste Nieuwsbrief – Melanoompuntjes. Wij wensen jullie fijne feestdagen, maak er een GROOTS kerstfeest van, te vieren in kleine kring. Veel leesplezier !