Melanoompunt

MELANOOMPUNT

Search

Menu

Ontmoeten

Naast de opdracht van informatieverstrekking wil de melanoompunt patiëntenorganisatie vooral mogelijkheden scheppen waarop melanoom lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek komen.

 

Het doel

Melanoompunt brengt mensen met vergelijkbare ervaringen samen en bevordert de verbondenheid op verschillende manieren. Enerzijds organiseren we regelmatig ontmoetingsmomenten waar lotgenoten elkaar in levenden lijve ontmoeten, waardoor de mogelijkheid ontstaat om ervaringen te delen en steun te vinden bij elkaar. Anderzijds publiceren we inspirerende getuigenissen en verhalen van degenen die soortgelijke situaties hebben doorstaan. Dit schept een ruimte waarin mensen hun eigen verhalen kunnen delen, anderen kunnen inspireren en een gevoel van gemeenschap kunnen opbouwen. Deze aanpak versterkt niet alleen de onderlinge banden, maar biedt ook een waardevolle gelegenheid voor groei, begrip en gedeelde empathie binnen de groep. Het is een krachtige manier om mensen met elkaar te verbinden en hen te helpen zich gesteund te voelen tijdens hun ziekte.

Heb je een voorstel voor een ontmoetingsdag laat het ons dat weten via Contacteren

Selecteer een type evenement

Kies type evenement

Studiedag 27 januari 2024

De jaarlijkse studiedag van Melanoompunt vond plaats op 27 januari 2024 waar kennis en ervaringen gedeeld werden in de strijd tegen melanoom. Zeven vooraanstaande ziekenhuizen

Lees meer »

Sociale media 

We zijn ook actief op diverse sociale media

Schrijf je ook in voor onze drie-maandelijkse Nieuwsbrief Melanoompuntjes