Melanoompunt

MELANOOMPUNT

Search

Menu

Familiedag 29 Juni 2024 Bobbejaanland

Op 29 juni organiseert Melanoompunt voor jou en je naasten (tot in de 2e graad) een uitje naar het pretpark Bobbejaanland. De hele dag  plezier hebben, anderen plezier zien hebben, koffie drinken, picknicken met elkaar, een 4-uurtje,  eventueel samen de dinosaurussen-expositie bezoeken … voor elk wat wils !

We spreken tussen 9:30 en 10 uur af aan de ingang. Daar krijg je je toegangsbewijzen en een eventuele P-kaart. We stellen voor om 2x die dag samen af te spreken, Details volgen nog. Om 18 uur sluit het park. 

Toegang is gratis. 1 inschrijvingsformulier per melanoompatiënt en zijn/haar naasten. Op die manier weten we wie bij elkaar hoort. 
 
Graag inschrijven vóór 15 juni. Last minute verzoeken of informatievragen via info@melanoompunt.be. Na je inschrijving ontvang je op het opgegeven email-adres een automatisch gegenereerde bevestiging van je inschrijving.