Melanoompunt

MELANOOMPUNT

Search

Menu

Sunawareness evenement daverend succes !

Zaterdag 2 september organiseerden wij samen met Spot the Dot een gigantisch sunawareness-evenement: Door middel van een strand & skydive event (skydivers elke 50 minuten!) werden op spectaculaire wijze jongeren uitgedaagd om na te denken over het feit dat huidkanker niet zomaar uit de lucht komt vallen.

We hadden een podium met DJ Tempobeul, de live bands Gender Reveal Atomic Bomb en Kelsey Adams, het Dansstudio Team van Ineke Legon. Er was gratis initiatie skaten, SUPpen en surfen. Voor ieder wat wils.

Iedereen was welkom en jongeren konden aan alle activiteiten meedoen op één voorwaarde: iedereen moest helemaal ingesmeerd zijn.

Speciale dank aan :
  • Skydive Antwerp, West Aviation Club, Skateorganisatie Stoked Board Academy en Surfclub Windekind
  • De sponsors –  Pierre Fabre, MSD, Sundo, Sanofi, Novartis en Bristol Myers Squibb.