Nieuws over melanoom

31-08-2017

Derde Gerjan Memorial

Na het gigantische succes van de voorbije 2 jaar, zijn we ook dit jaar blij te melden dat een 3de editie van de Gerjan Memorial zal georganiseerd worden op zaterdag 23 september 2017 van 10u tot 21u. Deze keer zal het evenement doorgaaan op Tennis Club Lovanium.
De opbrengsten gaan net zoals vorig jaar ook naar de patiëntenvereniging VZW Melanoompunt. 

Iedereen mag deelnemen, ongeacht van welke club je ook bent en ongeacht welk klassement je hebt. We starten om 10u maar de wedstrijden zullen worden opgesteld naar gelang aankomst van de spelers, rekening houdend met hun klassement (je mag dus aanmelden wanneer je wil).

De wedstrijden worden gespeeld tussen een duo van T.C De Vloer en een duo van T.C Lovanium. Men speelt 1u waarbij de games worden opgeteld. Op het einde van de dag worden alle games van beide clubs opgeteld om uit te maken welke club de felbegeerde Gerjan Memorial wisselbeker voor een jaar in haar prijzenkast mag zetten.

Ook deze editie, krijg je de kans om een hapje te blijven eten, Vanaf 18u voorzien we een BBQ voor de hongerige magen (ook voor de niet-tennissers onder ons), gelieve je op voorhand in te schrijven!!!

Dus, ook als je niet kunt tennissen, geen probleem: je neemt gewoon deel aan de BBQ!

Kostprijs is respectievelijk 25 euro en 12,5 euro waarvan telkens 5 euro naar het goede doel gaat.

INSCHRIJVEN

of op volgende telefoonnummer:

+32 473 11 11 30