Melanoompunt

MELANOOMPUNT

Search

Menu

Nieuws

Blijf op die hoogte van de laatste melanoom gerelateerde nieuws-artikelen, onze vele evenementen, de laatste melanoompuntjes en alle verdere ontwikkelingen. 

Samen Sterk: Hoop en Kennis voor Melanoompatiënten

Ontdek het laatste nieuws en inzichten voor Melanoompatiënten. Bij Melanoompunt staan we samen sterk in de strijd tegen deze huidaandoening. Onze nieuwsartikelen bieden jou de meest recente ontwikkelingen, behandelingsopties, inspirerende verhalen en deskundig advies. Blijf op de hoogte, vind steun, en deel in de hoop die ons verenigt. 

We zijn ook actief op diverse sociale media

Schrijf je ook in voor onze drie-maandelijkse Nieuwsbrief Melanoompuntjes 

Ontmoetingsdag

Ontmoetingsdag – Waardig leven – Hasselt

Manu Keirse: Waardig leven met een ernstige ziekte Tijdens deze ontmoetingsnamiddag raakte Manu Keirse alle aanwezigen. Hij had het over de confrontatie met een zeer ernstige ziekte zoals melanoom. Welke impact

Lees meer »
Familiedag

Familiedag 2018 – Bokrijk

Programme 0900 Aankomst Kris en Lieve. Ophalen van -Toegangsbadges -Voucher koetshuis (ontvangstontbijtje) -Voucher Gummarus (lunch) -Parkeertickets -Bonnetjes voor ijs 1000 Onthaal in Koetshuis Koffie & koeken Info en verloop van

Lees meer »
Getuigenis

Anne-Mie schrijft een blog

Klik op deze link om haar verhalen /gedichten / belevenissen te lezen, geschreven op een unieke manier. Deze blog gaat niet alleen over melanomen maar over zoveel meer.

Lees meer »