Melanoompunt

MELANOOMPUNT

Search

Menu

Ontmoetingsdag – Psychologische problematiek – Hasselt

Psychosociale problematiek bij melanoompatiënten

Het derde ontmoetingsmoment van Melanoompunt vzw vond plaats op zaterdag 18 februari ’s namiddags in het Radisson Blu Hotel te Hasselt.

Het opzet van onze ontmoetingsdagen is eerst informatief door een uiteenzetting afgerond met een vraag- en antwoord sessie. Na de pauze voorzien we  Melanoompunt Ronde Tafel gesprekken met begeldiing waar lotgenoten en naastbetrokkenen elkaar kunnen ontmoeten.

Tijdens het informatieve deel hadden twee oncocoaches (Sandra Bortels en Hilde Lenders) en een oncopsycholoog (Sofie Engels) het over de psychosociale probematiek die typisch is aan melanoompatiënten.

De slides van de voordracht kunnen hier bekeken en gedownload worden: